Kitesurflessen

Kiten bij Dirk heeft een mooi aanbod in kitesurflessen voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt les gegeven in kitesurfen en powerkiten op verschillende kitesurflocaties in Nederland. Kiten bij Dirk is een mobiele kitesurfschool. De les vind plaats, daar waar de wind het meest gunstig is. Voordeel hiervan is dat je diverse spots in Nederland leert kennen en dat je les (mits het waait!) bijna nooit afgezegd hoeft te worden. Je kunt je kitesurflessen volgen in groepsverband, privé voor 2 of prive kitesurflessen. De lessen wordern allemaal gegeven door een IKO gecertificeerde kitesurfinstructeur. Je benodigde uitrusting en het (na afloop ontvangen) IKO kitesurfcertificaat zitten bij de prijs in. Natuurlijk is er ook koffie en thee, een biertje na afloop en bij een hele dag lessen een lunch tussendoor.

Bedrijfsuitje Powerkiten/Kitesurfen

Natuurlijk kun je ook met je team/bedrijf/familie komen kitesurfen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan Kiten bij Dirk je een aangepast programma aanbieden, waarbij bijvoorbeeld verschillen in leeftijden niet zo veel uitmaken. Je kunt hier denken aan een dag waarin een ieder op het strand bezig kan zijn met bijvoorbeeld vliegeren/powerkiten,kitesurfles, en suppen. Voor meer info en vragen kun je een mail sturen via de website.

Powerkiteslessen

Powerkiten/vliegeren is een sport op zich. Niet alleen is het de basis voor o.a. (goed) leren kitesurfen, maar op zichzelf is het ook al een bron van vermaak en een garantie voor een leuke dag. Powerkiten leer je ook van een goed opgeleide instructeur; weten wat je doet houdt het veilig en vermakelijk. Na afloop van je powerkiteles kun je je als je dat wil alsnog opgeven voor kitesurflessen.

Introductieles proefles kitesurfen

Twijfel je een beetje om een uitgebreide kitesurfcusrsus te gaan volgen? Neem dan een introductieles proefles kitesurfen. In ongeveer drie kwartier leer je wat over de basis van het kitesurfen en ga je in ieder geval met de vlieger het strand op. Je kunt dan rustig bekijken of je verder zou willen lessen of niet. Als je dit van te voren aangeeft, kun je eventueel direct na je proef-uur kitesurfles met een “echte” les beginnen. Je krijgt dan alsnog een pakket-korting. Meer info over de introductie kitesurfles.

2daagse I.K.O kitesurfcursus

Bij de 2-daagse I.K.O. kitesurfcursus krijg je in totaal 6 uur les. Tijdens deze kitesurfcursus leer je alle basics die je nodig hebt om zelfstandig het waterstarten onder de knie te krijgen. Jouw I.K.O. certificaat na deze “korte” kitesurfcursus zal niet volledig compleet zijn.  Deze cursus raden we aan voor de zeer snelle leerling die al over  eigen matteriaal beschikt en al eens een kite heeft vast gehouden.  Meer info over deze e cursus.

3-daagse I.K.O kitesurfcursus

Bij de 3 daage IKO kitesurfcursus krijkg je in totaal 9 uur les. Hierna heb je een IKO kitesurfcertificaat, en kun je over het algemeen zelfstandig en veilig kitesurfen. Je start je kitesurfles op het strand waar je goed leert vliegeren. Later, maar in je eigen tempo, leer je in het water bodydraggen. Dan zul je al snel stukken op je board, met je kite, gaan varen. meer info over de driedaagse kitesurfcursussen.

Volledige I.K.O. kitesurfcursus

Bij de 4 daagse IKO kitesurfcurus  behaal je in vier lessen van drie uur je IKO kitesurfcertificaat. Er is bij deze variant wat meer tijd om onderdelen (die jij wil of die wat meer aandacht vragen) langer te oefenen of om juist extra/versnelde oefeningen te doen zoals varen, hoogte lopen, voorrangsregels en theorie over het springen. Deze cursus laat zich goed verdelen over een geheel weekend bijvoorbeeld. meer info over de 4 daagse kitesurfcursussen

Privé-voor-twee-kitesurflessen

Bij de privé voor twee kitesurfles ben je met 2 personen, wat ervoor zorgt dat je gerichtere training en sturing kunt krijgen en de cursus wat vlot kunt volgen.

Meer info over privé-voor-twee-kitesurfles

Privé kitesurflessen

Wil jij dat de leraar zich volledig op jouw alleen kan richten dan kan dit natuurlijk ook. Ook geschikt voor gevorderden, dat wil zeggen mensen die al kunnen kiten maar bijvoorbeeld willen leren springen, nog nooit op zee hebben gevaren, e.e.a. opgefrist willen hebben omdat het lang geleden is, of een eerste begeleide downwinder willen maken en zich daar nog niet zeker genoeg voor voelen. Binnen de prive les kan specifieker getraind worden naar wens van de cursist.

Meer info over privé-kitesurfles.

Kitesurflessen voor kinderen

Meer info over kitesurfles voor kinderen.

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk