Introductieles Proefles kitesurfen

voordelig ontdekken of het je ligt

Een introductieles proefles kitesurfen geeft je de mogelijkheid om in een korte, voordelige les te ervaren of kitesurfen bij je zou kunnen passen.Het les programma wordt wat ingekort. De inkorting van de les boet niet in aan veiligheid of verantwoordelijkheid; je blijft tijdens de les meer onder de vleugels van de trainer dan tijdens een reguliere les en de trainer neemt meer van je over. Er wordt gekort op intrainen. De introductiesles proefles kitesurfen gaat hier om kort oefenen, en vervolgens samen ervaren. Zo ga je eind van de les al het water op om aan een kite te hangen, maar niet alleen natuurlijk. Je zult ervaren hoeveel kracht er in een kite zit en hoogstwaarschijnlijk direct enthousiast raken.

Na deze les kun je besluiten om verder te gaan met een 3-daagse of volledige kitesurfcursus. Ook krijg je eerlijk advies en kunnen we samen bepalen wat voor jouw het beste plan is. Let wel; na een introductieles proefles kitesurfen kun je nog niet zelfstandig het water op en je krijgt hier geen iko kaartje voor. Mocht je door willen met de sport, dan zul je zeker lessen moeten nemen.

Een introductieles proefles kitesurfen is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor tieners die denken de sport graag te willen beoefenen maar nog wat aan de jonge kant zijn. (vanaf 11 jaar). Tijdens een les als deze kan de trainer goed inschatten wat iemand al aan kan en wat niet, of iemand aanleg heeft en welk lespakket het best zou passen.

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk