Powerkiteles

Powerkiteles nemen is een prima manier om uit te vinden of kitesurfen (en kitesurfles nemen)  iets voor je zou kunnen zijn. Tijdens een powerkiteles kun je rustig kijken of je de technieken onder controle kunt krijgen. Niet alleen is het goed en veilig hanteren van een powerkite  de basis voor kitesurfen, maar ook voor land,- en flyboarden en kitebuggyen. Niet in de laatste plaats is powerkiten op zichzelf ook gewoon erg leuk.
Powerkiteles is bijzonder geschikt als leuk actief bedrijfsuitje of als onderdeel van een vrijgezellenmiddag omdat je makkelijk met veel mensen deel kunt nemen.

Voor het volgen van een powerkiteles is minder wind nodig. De kans dat je les door kan gaan is daarmee gewoon groter. Zeker voor bedrijfsfeest en familiedagen geeft dit vaak de doorslag om voor powerkiten te kiezen. Daarnaast is het een activiteit/les die zich makkelijk op niveau aan laat passen. Zij die minder waaghals zijn kunnen deelnemen en plezier hebben, maar de avonturier wordt zeker ook op eigen niveau. mits veilig en verantwoord, uitgedaagd!

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk