Sportdag Kitesurfen, Powerkiten of Suppen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een sportdag van een schoolklas? Kiten bij Dirk heeft ondertussen zeer veel ervaring in het verzorgen van sportdagen voor middelbare scholieren en specifieke sportklassen. Meestal bestaat de sportdag schoolklas uit het aanbieden van diverse onderdelen waarbij de deelnemers in groepen rouleren. Alle activiteiten staan onder supervisie van ervaren instructeurs. Met name bij het Kitesurf-onderdeel word er in kleine groepen gewerkt van max 5/6 leerlingen per kite met instructeur. Bij suppen en surfen zijn de groepen wat groter omdat er meer algemene instructie te geven is. Naast instructie, oefenen en daadwerkelijk bezig zijn met de sport is er natuurlijk ook tijd voor freewheelen en plezier maken in en om het water. Sportdag Schoolklas wordt meestal gegeven in Muiderberg, waar genoeg ruimte is en waar we een nauwe en prettige samenwerking hebben met  Watersportschool Muiderberg.

Sportdag Schoolklas is voor iedere leerling de moeite waard. Vaardigheidsverschillen zijn geen probleem. Plezier staat voor op en wij werken enthousiasmerend en motiverend maar nooit dwingend.

Informatie

Voor informatie over kosten, neem contact op met Kiten bij Dirk via website of telefoon. Afhankelijk van wensen, aantal deelnemers en budget van de school volgt er een prijsopgaaf met geldigheid van 2 weken. Meestal wordt er een wind/geen wind programma afgesproken zodat de sportdag in ieder geval door kan gaan op de afgesproken datum. Regen e.d. zijn geen reden de dag te annuleren.

De pakken (kleding)

Middelbare scholieren, tieners die een dag lang buiten zijn krijgen het toch redelijk snel koud. Aan de school wordt van te voren gevraagd namen, maten, lengte en gewicht te inventariseren van de deelnemende leerlingen. Zo kunnen er groepen gevormd worden door Kiten bij Dirk en er wordt voor ieder kind een wetsuit klaargelegd om te gebruiken gedurende de dag.

Lunch

De schoolleiding kan de leerlingen vragen hun eigen lunch mee te brengen of kan deze voor een meerprijs laten verzorgen door Kiten bij Dirk.

Tijdsduur

In grote lijnen werken we volgens dit schema;Start tegen 10.00 uur (graag eerder aanwezig ivm omkleden en groepjes vormen).Lunch 12.15-13.15. 13.30 start middag gedeelte afsluiting tegen 16.00.

Onder de tab filmpjes op deze website kun je een impressie van een zeer geslaagde sportdag schoolklas zien. 

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk