Kitesurfen in Medemblik

In Medemblik geven wij de volgende soorten kitesurfles:

Medemblik  is een heel plezierige kite-spot(kitesurflocatie) om het kitesurfen onder de knie te krijgen. Samen met Schellinhout en Muiderberg, behoort Medemblik tot onze favoriete kitesurflocaties.

Het zeer brede strand zorgt ervoor  dat  er genoeg ruimte is voor zowel de ervaren kitesurfers als voor de kietesurflessers. Het is welliswaar minder ver het water in ondiep maar samen met de breedte van het strand zeker een top kitesurfleslocatie!  En dat is erg prettig als je les krijgt!!! Ook hier is er een fijne sfeer op het water en het strand.

Helaas kunnen we hier niet met alle windrichtingen terecht! Beste windrichtingen zijn: noord noord-oost oost en zuid-oost

Uiteraard is er ook mogelijk om hier met andere windrichtingen te kitesurfen maar hou dan wel rekening met een erg vlagerige wind. Deze vlagerige wind  is de reden dat we de lessen dan verplaatsen naar een andere kitesurfles spot, want met vlagerige wind is het leren kitesurfen bijna niet te doen, gevaarlijk en veeeeel minder leuk!!!

Hoe kom ik op deze kitesurflocatie

Oosterdijk Medemblik.

Na de les

Geniet na bij 1 van de gezellige café’s in de buurt.

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk