Kitesurfen in Muiderberg

Muiderberg is een heel plezierige kite-spot (kitesurflocatie) om het kitesurfen onder de knie te krijgen.

Het eindeloze ondiepe water zorgt ervoor dat  er zat ruimte is voor zowel de ervaren kitesurfers als voor de kitesurflessers. En dat is erg prettig als je les krijgt!!! Ook is er een fijne sfeer op het water en het strand.

Helaas kunnen we hier niet met alle windrichtingen terecht! Beste windrichtingen zijn noord-west noord en noord-oost.

Uiteraard is er ook mogelijk om hier met andere windrichtingen te kitesurfen maar hou dan wel rekening met een erg vlagerige wind. Deze vlagerige wind  is de reden dat we de lessen dan verplaatsen naar een andere kitesurfles spot, want met vlagerige wind is het leren kitesurfen bijna niet te doen, gevaarlijk en veeeeel minder leuk!!!

Ook bieden we je de mogelijkheid gebruik te maken van een barbecue na de kitesurfles. Ook hier hier is de prijs helemaal afhankelijk van jullie wensen.

Hoe kom ik op deze kitesurflocatie?

Vanaf dit jaar verzamelen we bij Watersportcentrum Muiderberg  op de zeeweg.

Als het je ontbreekt aan eigen vervoer naar de kitesurflocatie? Geen probleem! We kunnen je kosteloos halen en brengen naar het dichtstbijzijnde treinstation. Kies je ervoor om met een groepje van vier of meer een hele dag kitesurfles te nemen, dan is er zelfs de mogelijkheid om jullie in je eigen woonplaats op te halen. We brengen jullie dan onder het genot van een vers kopje koffie of thee naar de kitesurflocatie van de dag. Ook kunnen we je na de kitesurfles weer thuis brengen onder het genot van een of meerdere koude drankjes. Afhankelijk van de afstand tot de kitesurflocatie kunnen we daarvoor even een prijsje afspreken. De kitesurfbus kan met maximaal 8 extra personen de weg op.

Na de les

Zit jouw kitesurf dag er op en wil je nog even nagenieten op een leuk terrasje in de buurt? Naast Watersportcentrum Muiderberg zit een erg leuk restaurantje , met een terras aan het water!


CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk