Waarom bij Dirk?

Starten met koffie/thee en een afsluiten ijskoud drankje aan het eind van de dag!

Kom je een hele dag voor kitesurfles dan verzorgt KitesurflesbijDirk voor een versgebakken eitje met spek bij de lunch.

Dankzij de verwarmde kitesurf-bus hoef je je niet in de kou of in de regen om te kleden. Want hoe warm het buiten ook is, kan het in de wind toch nog snel afkoelen.

Waarom willen we een kleine kitesurfschool zijn en blijven?

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben als hoofd-kitesurfinstructeur bij een van de grootste kitesurfscholen is Dirk uiteindelijk zijn eigen kitesurfschool begonnen. Hij zag door zijn ervaring het nut van kleinschaligheid. We geven met maximaal 6 cursisten tegelijk les. Dat betekent dat je met max. 2 personen op 1 kite lest. En dat betekent voldoende echte oefentijd. Ook krijg je altijd les van dezelfde instructeur.

In de afgelopen jaren heeft Dirk vaak gezien dat er veel mensen niet genoeg op de hoogte waren van wat de windrichting voor invloed heeft op de locatie, en niet op de hoogte waren van hun eigen niveau, waardoor ze nog niet aan starten op de kant toe waren. Dit met alle nare gevolgen van dien. Ook was ze niet geleerd om zelfstandig op het water te starten, wat je volgens ons altijd in je les naast starten/landen op het strand moet leren. Dit vergroot namelijk je zelfredzaamheid.

Kiten bij Dirk staat voor kleinschalige, mobiele, kwalitatief hoogwaardige kitesurfles met een hoge gezelligheidsfactor. Kijk eens rond op de website en vind het aanbod dat bij je past. Klik op de grote oranje buttons voor algemene informatie en klik daarna door naar een specifieke tab. We zien je graag verschijnen!


				

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk