De Kitesurfles cadeaubon

origineel, sportief en succes verzekerd

De kitesurfles cadeaubon van KitesurflesbijDirk wordt veel aangevraagd. Met name rond vaderdag, voor tienerverjaardagen of als eindexamenkado. Het principe is simpel: de gever koopt een les of een pakket (zie de mogelijkheden op de site), geeft de naam van de ontvanger door en rekent van te voren af. Hij of zij krijgt dan de kitesurfles cadeaubon toegestuurd met daarop het aangeboden kado beschreven (bijvoorbeeld; drie prive-lessen) en kan de kaart zelf aan de ontvanger overhandigen. De ontvanger neemt vervolgens zelf contact op met Dirk voor het plannen van de lessen.

Let wel; ook als je een bon kado krijgt, blijft de mogelijkheid tot lessen afhankelijk van de wind en de beschikbaarheid van beide partijen. Het is prettig als je in het lopend jaar dat je de bon krijgt, ook je lessen afneemt. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan kun je je bon eventueel het jaar later innen, maar daarover bel je dan wel met Dirk. Een gekregen bon kun je niet aan een derde geven aangezien hij op naam staat. Een gekregen bon is niet meer terug te wisselen in het bedrag waarvoor hij aangeschaft is. Je kunt na het opgebruiken van je bontegoed wel zelf door met verdere lessen als je dat wilt. Die reken je dan gewoon af.

 

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of mail me via info@kitenbijdirk.nl, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groeten Dirk